Vårfeeling

IMG_6458-2

jacket/ dondup style by mouche 

Häromdagen så var det nästan vår ute. Fåglarna kvittrade och solen sken högt och varmt på den blå himlen. Kittlande mage och tunnare jacka kändes som en himla fin och härlig tisdags kombo!

Jag är så redo för vår och tunnare kläder. Kommer köra all in på större jackor och färglada 2 pieces i något härligt crazy mönster. Gärna i siden. Kommer helt klart gå all in på pyjamas set denna vår! Så fint och extra plus för att det kommer vara en bekväm vår!

Nu ska jag slå på några avsnitt av the killing. Undrar om jag håller mig vaken under första avnittet ens. Är så trött idag och ögonen går i kors!

KRAM tilda

  1. Linda skriver:

    Jag undrar över den blå håriga kudden i soffan var kommer den ifrån?;)

    1. tilda skriver:

      Från ELLOS!

Comments are closed.

LOADING..