Tillbaka på ruta 1

img_6298

img_6325

img_6314-1

img_6318

denim/ levi’s heels/ valentino sweater/ gina tricot bag/ chanel suedejacket/ sanne alexandra

Såhär såg jag ut för ett par dagar sedan! Jeans i alla olika färger är typ det bästa jag vet. Går i det jämt och levi’s klassa vintage är favoriterna!

Godkcäll!

Phu. Helt slut i kropp och knopp och känner mig helt färdig. Bara jag inte är påväg att bli sjuk nu för har verkligen ingen tid för det! Sitter och slötittar på million dollar listing new york (hörrni, sååå mycket fabulösa lägenhter det finns alltså. Hade ju inte tackat nej till en i new york direkt!) och äter mitt nya favoritsnacks, cocosrutor. Så smarrigt! Måste bli av med mitt sötsug igen, är tillbaka på ruta 1!

Varför ska smågodis vara sin i i bengen så gott? gah!

.

KRAM, tilda

 1. Så snyggga jeans! Ett tips René Voltaire gör kokosrutor som är så goda, ingen socker tillsatt utan agavesirap ist. Jag köper dom på Coop, kommer i en mintgrön förpackning. Om man tycker om kokos är dom en dröm❣

  1. tilda skriver:

   Hehe… jag vet! Älskar dom och äter dom jämt!

   1. Haha vad komiskt nu såg jag att du hade skrivit om dom!:)

    1. tilda skriver:

     Hehe, jag vet!

Comments are closed.

LOADING..