Tålamod och en ovälkommen magsjuka

img_5629

En natt där lilla L kom in till oss runt 03, och när hon inte heller skulle somna om. Hon tumlade runt, sparkade med benen, pratade, fnittrade och skulle absolut inte somna om. Kl 06, då slog hon igen sina blå och klockan 07 ringde klockan! Yes, jag är bra trött idag. Trött men vad gör det när solen strålar som den inte gjort på flera veckor?! Sprallig och har härliga, kittlande vårkänslor i hela kroppen!

img_5614

En tjurig liten Luiza i tshirt från livly.

Strax innan 09 så satt barnen och jag (!!!) i bilen påväg mot förskolan. Parkerade, hoppade ut ur bilen och började gå då telefonen ringer. Kom inte in, vi har fått magsjuuuuka ropar fröken i luren!

Snacka om tur. Så jag & tjejerna satte oss i bilen igen och åkte mot fiket i Särö. Lyxade på färska bullar och luiza levde rövare tills vi bestämde oss för att åka hem. Barnen leker med barbies och jag får iväg mail och osar till modeveckan som sätter igång nästa vecka. Visningarna på söndag (en söndag?) får jag skippa för hinner inte upp!

Pannkakslunch och cykeltur i vårvädret till bibblan väntar efter lunch. Ändå mysig dag, trots stressmorgon (tålamodet efter 2 barn är på ju helt galet stort!) och vidrig magsjuka!

.

Fin sag i solen, passa på och njuuut!

Kram, tilda

LOADING..