Gårdagens 3-rätters

img_6182

img_6161

Igår kväll så serverades en 3-rätters middag här i Jönköping hos mamma och pappa. Dukningen stod syrran för och så fint, ljust och pastelligt det blev! En fin dukning gör tusan en hel middagsbjudning!

img_6202

Till förrätt så serverades en klassik löjromstoast och det är tusan lika gott varje gång. En förrätt som jag föredrar varje gång jag är ute och käkar! Klassiskt, gott och så fräscht!

img_6231

Till varmrätt så hade mamma slängt ihop en klassisk fläskfilé gryta! Kan tycka att fläskfilé är trist men i gryta så blir den faktiskt mör och fin! Sedan är gryta smidigt att servera om man är många som ska äta vid bordet!

img_6242

Till efterrätt så blev det ost i form av gratinerad brieost i ugnen med ringlad honung, färska blåbär och krispiga valnötter. Också det smidigt att servera vid en stor middagsbjudning. Bara att ställa fram i mitten av bordet så får alla servera sig själva!

.

Mmmm så smarrigt!

Nu ska jag packa ihop lite saker och sedan köra hemåt Göteborg igen. Imorgon är det förskola igen och inskolningen fortsätter. Hoppas att det går fint denna vecka och att jag får lov att gå en stund. Veckan efter måste jag nämligen lämna henne själv under förmiddagen för då är jag på jobb i stockholm och maken tränar!

.

KRAM på er, hörs snart igen!

Tilda

 1. Emma skriver:

  Ja gärna recept på grytan! 🙂

  1. tilda skriver:

   Kommer!

 2. Fia skriver:

  Ååå recept på fläskfilégryta!!!

 3. Anna skriver:

  Chevre är det väl? Inte brie! <3

  1. tilda skriver:

   Jopp, det är en rund brie!

 4. Carina skriver:

  Ser var du fått din fantastiska inredningsådra från, din mamma eller pappa! De ser ut att ha lika fint hemma som ni har. Är så inspirerande att läsa din blogg och få tips på inredning. Att du har ett grymt sinne för mode är ju också toppen. Ha en fantastisk söndag, kram

  1. tilda skriver:

   Got it from my mama!

   Tack fina du <3

Comments are closed.

LOADING..