Colorful outfit!

img_5957

Och här i soffan hänger vi, jag och min lilla vissla!

img_5899

Godmiddag fina!

Vaknade upp efter en sköööön sovmorgon här i Jönköping. Behövligt ska jag säga och så himla skönt. Tack mamma och pappa för den!

Vad händer idag då? Idag blir det en sväng till stan här (var år sedan sist) för att strosa runt lite. Ska in hos mamma på iems och köpa på mig nytt, fint och alldeles ljuvligt porslin också. Blev kär i det när jag skymtade det igår! Kolla instastories sen så ska ni få se!

Lekparken med kidsen en sväng i eftermiddag är också utlovat och kanske en fika med kära mormor! Ska vi hinna med allt så är det dags att sätta fart!

.

Talk soon!

KRAM, tilda

 1. Hej,

  Tycker du ve speers posters är klassiska som håller sig ”moderna” fortfarande (om man ska köpa) , eller ska man satsa på andra posters istället?

  1. tilda skriver:

   Dom är superfina och jag tycker dom alltid funkar!

 2. Jag älskar Jönköping, mysigt!! Vi bodde där, ja bara en sommar, innan vi flyttade till Usa. Åker dit varje sommar när vi är hemma och shoppar inredning. Älskar Iems!! Brukar gå loss där vid varje besök 🙂

  1. tilda skriver:

   Jag också! Att komma hit och hälsa på är bara så mysigt! <3

 3. Vart kommer den där jättefina affischen på flickan med kaninen ifrån?

  1. tilda skriver:

   Från Artelimited

 4. Ofelia skriver:

  Åh, wow vilken härlig jacka! Verkligen drömmen <3 Älskar din blogg, du är en stor förebild för mig 🙂

  1. tilda skriver:

   Men tack söta du! Så glad jag blir! <3

Comments are closed.

LOADING..