Kräksjukan!

img_5395

Här ligger lilla söta jag och spanar! Möjligen efter något smaskigt byte att sätta tänderna i. Som brödbitar och pålägg från mina småsyskon, (yes, jag är äldst av oss ¨barn¨ i familjen¨!)

img_5403

Mood of the day! Ett ¨trött¨ gäng!

Trötta och småförkylda barn! Är tydligen något som går, igen (!!!) men hoppas vi stannar här vi är nu och slipper kräk och andra influensor. Vi har ändå klarat oss superfint denna höst, med undantag för första dagarna i Mexico då barnen åkte på någon form av kräksjuka/matförgiftning! Den natten var inte den roligaste. Huuua och usch!

Är det något som jag ogillar starkt så är det kräk och maginfluensor. Usch alltså!

Nu ska jag ringa förskolan och sedan blir det en förmiddag i bilen. Mot Jönköping, syster som också kommer på besök, familj och bästa vänner. Vilken myshelg alltså. Underbart!

.

KRAM, hörs snart!

Tilda

 1. Hej
  Va mysigt vovven ser ut att ha de:) vart ifrån är bänken? Så snygg 😘

  1. tilda skriver:

   Dagbädd från ellos!

 2. Evelina skriver:

  Hej! Superfin matta, var är den ifrån? Den mörkgrå med fyrkantiga mönster/strukturer i:)) ha det bäst!

  1. tilda skriver:

   Finaste mattan. Min absoluta favorit. Från classic collection, sleepo.se

 3. Annika skriver:

  Usch blir stressad någon bara säger ordet kräksjuka!! vi har klarat oss hittills, men höll min 2åring hemma hela december då det kom häftigt på förskolan.. därför vi klarat oss! men förra vintern åkte vi på 2 omgångar, alla sjuka och jag var gravid med lillebror.. inte kul! hoppas ni klarar er , ha en fin dag!

  1. tilda skriver:

   <3

Comments are closed.

LOADING..