För ett år sedan!

dsc_61071-683x1024

1 år sedan idag som dessa bilder togs! Lilla loppan var 9 månader gammal och hängde mest på min ena sida av höften!

dsc_6134-683x1024

blazer/ busnel slippers/ ugg denim/ gant

Bodde i mina fluffiga tofflor från UGG  och låg mestadels på golvet och letade efter små saker för lillan att stoppa i munnen. För 1 år sedan idag så var det snö upp till knäna och termometern visade 12 kalla minusgrader. Vi besökte både pulkabacken och skridskobanan under samma dag!

Luizas sömn var det inget vidare med och hon hade ett gäng uppvak om nätterna. Jag var minst sagt trött men ändå världens lyckligaste!

Hjälp! Stoppa tiden. Den flyger fullkomligt förbi och det syns framförallt på mina barn! Dom växer och blir bara större och större. Får lite panik. Vill liksom att dom ska vara små för evigt. Små, kramgoa och ¨mammaberoende!¨

Nu ska jag betala lite räkningar och ringa skatteverket. Roligare torsdag än såhär blir inte!

KRAM, tilda

LOADING..