Bebislängtan och….

img_3606

En liiiiten Luiza

Nu när jag snart har 2 tjejer som går på förskolan så insåg jag som hastigast idag, inne i personalrummet på förskolan att vi snart måste börja jobba på en ny sådanhär liten sötsak!

En liten bebis till i familjen. Hur mysigt hade inte det varit? Charlize önskar sig en lillebror och Luiza är öppen för vad som helst. Hon älskar alla bebisar och är såååååå gosig mot dom!

.

Annars då? Förutom bebislängtan (hjäääälp!) så gick inskolningen idag lite sämre. Idag skulle jag absolut vara med henne hela tiden och så fort jag förvann så blev hon super ledsen och skrek. Undrar om det någonsin försvinner sålänge jag är där, i samma byggnad?

En annan trist sak är att vi är så få barn födda 2015 på förskolan. Det är Luiza och 2 till vilket är på tok för lite i den annars ganska stora förskolegrupp. Vart håller alla barn födda 2015 till i malevik/särö/kullavik? Inte är dom på fullriggaren iallafall. Trist. Vi måste få in fler barn och fler familjer att flytta till Kullavik/Malevik/Särö! Jag ÄLSKAR det här, barnen också!

Nu ska jag äta lite kryddig fisksoppa och jobba vidare!

KRAM, tilda

 1. Amy skriver:

  Min och många vänners 2015-kull börjar förskola i krokarna efter sommaren, det kommer fler 👏🏻

  1. tilda skriver:

   På fullriggaren? Åh så roligt! Glad jag blir!

 2. Emilie skriver:

  Kan inte kåta bli att tänka att det är positivt. Färre mindre barn med större behov av närhet betyder ju mer tid till ditt lilla barn 🙂 Och kanske detta betyder att fler är hemma längre med sina små just där ni bor? Säkerligen trillar det in fler 15födda näsa år då de flesta inte är hemma längre än 2-3år max och först då kommer Luzias verkliga behov av jämngamla kanske. Så njut detta året av att hon får lite extra plats i gruppen

  1. tilda skriver:

   Du har helt klart en poäng! Får tänka så!

   <3

 3. Sofie skriver:

  Hej! I Åsa, söder om Kungsbacka har vi en jättemysig småbarnsgrupp på 10 barn födda 2015. Dock är det ju en bit att åka… :/

  1. tilda skriver:

   Så mysigt! Dock alldeles för långt att åka varje morgon!

 4. Anna skriver:

  Min lille går på Kullaviks förskola och där finns många 2014/2015 även Kyviksäng har flera mindre barn vad jag sett

  1. tilda skriver:

   SKyviksäng har massor av mindre men på fullriggaren i malevik är det tomt på 2015 barn! 🙁

 5. Linn skriver:

  Roligt att ni trivs så bra! Min familj och jag flyttar till M-vik i höst! Dock är vår dotter född -16, men det blir Fullriggaren för henne med så småningom. 🙂

  1. tilda skriver:

   ÄLSKAR KULLAVIK!

Comments are closed.

LOADING..