Nyttigt mellanmål!

img_5530

Jag lovade ju er ett smarrigt och nyttigt mellanmålstips i tidigare inlägget så här kommer det! Och nej, bloggen har inte övergått från modeblogg till matblogg. Jag råkar bara älska nyttig och kul mat och då är det extra roligt att dela med mig av mina recept och tips till er. Hoppas ni gillar!

img_5549-2

Säsong för den goda blodapelsinen och så saftig den är såhär års. Skala och klyfta den i fina cirklar. Ös på ett härligt gäng med pumpakärnor (som är såååååå nyttigt!) och ringla sedan över lite agave-sirap! Bananen doppade jag bara i äkta vaniljpulver & chiafrön och barnen smaskade i sig detta på ett kick!

Nyttigt och ett perfekt, smidigt, energirikt och ett snabbt fixat mellanmål till hungriga och eftermiddagströtta små barn!

.

Nu har barnen somnat och lilla L tog tid på sig som vanligt! Idag tog det närmre timmen att natta henne och tillslut efter 100-tals vaggvisor så tog rösten slut. Hehe. Rösten bara dog!

Soffa och jobb innan seriemys och choklad. Japp, röda veckan är här och då får man äta choklad hela veckan lång!

KRAM tilda

LOADING..