En liten, alldeles ljuvlig ring.

p1015268

dress/ h&m jacket/ valerie shoes/ vans bag/ chanel

p1015267

Hör står lilla jag och poserar efter ett sjukt kul möte. Var också förbi Mumbai och fick äntligen min ring. För ett tag sedan så beställde jag och syster varsina ¨syskon-ringar¨ som för oss symboliserar vår kärlek. En tår föll för min kind när jag för första gången satte den på mitt finger. Den blev liksom finare än jag någonsin kunnat fantisera om. En ljuvlig, alldeles fantastisk liten ¨Lucy¨ ring med ljusrosa sten. Helt kär. Ni ska snart få se vad jag snackar om!

Ni som letar vigselringar eller förlovningsringar eller bara en fin present till dig själv, kika in hos Mumbai. Du eller han/hon kommer liksom inte ut gå därifrån tomhänta och min lilla samling har bara börjat!

.

Nu drar jag och syster på långfrukost hos pom och flora. Ska beställa in allt som menyn har att erbjuda. Efter det så måste jag kirra min outfit för kvällens gala. Gah! Aldrig varit så sen på det som jag är iår.

.

KRAM tilda

LOADING..