Dag 1 på förskolan!

img_5142

Förskolan för lilla L igår gick som väntat alldeles utmärkt! Storasyster Charlize var extra stolt och ville berätta för alla sina kompisar att hennes lillasyster minsann skulle börja i deras grupp! Så gulligt!

img_5144

Världens bästa storasyster, där är hon misann!

.

Godmiddag!

Sitter i skrivande stund på ett tåg upp mot stockholm och känner mig super duper stressad för varken kläder eller ja, egentligen något är helt klart. Måste alltså bums förbi och prova allt som ligger och väntar på mig på olika presskontor och så får jag helt enkelt då se vad som passar bäst och vad som blir snyggast. Det är ju trots allt gala och får man chansen att smeta på lite extra, ja men då gör man ju det!

Ska bli himla kul och jag är super peppad! Men först väntar en dag med jobb och spännande möten! Massor av kul saker på G hörrni!

KRAM, tilda

LOADING..