Weekly Wishlist!

befunky-collage

Weekly wishlist!

Idag drömmer jag om prylarna ovan! Ett par boyfriend jeans, i perfekt tvätt och modell har h&m alldeles nyligen fått in! Jackan från Ganni är bara så fin och ringen från Mumbai behöver egentligen ingen närmre förklaring!

.

Nu drar jag in mot frisören och fixar till håret! Lilla L får hänga med, som sällskap!

.

KRAM tilda

 1. Malin skriver:

  När ska Luiza skolas in?

  1. tilda skriver:

   Hon börjar sin inskolning under morgondagen!

 2. Hej, tack för fin blogg! Älskar ditt matbord som du visade i ett tidigare inlägg. Var har du köpt det, vad heter det och hur stort är det. Är på jakt efter det perfekta vita matbordet 😄 Tack på förhand!

  1. tilda skriver:

   Meeeeeh tack!

   Det kommer från IKEA! Super prisvärt och så fint!

Comments are closed.

LOADING..