Frisörtid & matkasse!

img_5080

Gulltussen lite blyg! Kängor från kavat, byxa zara och sweater från I dig denim

.

Imorse så var hon med mig till frisören inne i centrala Göteborg och skötte sig galant. Satt som en liten sol i mitt knä och rörde inte en finger, hehe. Det är annars bra med spring i dessa små ben och att sitta still brukar inte alls vara så värst kul!

Nu har hon precis somnat och en leverans av matkassar kom precis hem! Hur smidigt egentligen? Älskar idén! Testade denna gång den ¨gröna kassen¨ fullspäckad med vegetariska recept! Sedan kan man såklart köpa till andra nödvändigheter som blöjor och mjölk bla. som alltid går åt när man har småbarn!

Plocka upp kassarna var det ja. Finns det något mer trist? Tur att det är massa gott i dom!

.

Hörs sen med nya fina frissan!

KRAM tilda

  1. Ann skriver:

    Varför märker du inte ut samarbeten? Skickade precis in en anmälan till Konsumentverket!

    1. tilda skriver:

      Alla samarbeten är utmärkta, som vanligt!

Comments are closed.

LOADING..