My xmas gift…

img_4804

BABIES <3 

Dessa drömmiga pjäser överraskade min kära man mig med på julaftons morgon! Gissa en som blev glad? Tillsammans med något annat drömmigt, som ni först får se på torsdag åker på till ELLE-galan!

.

Annars då? Grått och trist och jag passar på att tvätta overaller inför förskolestarten, rensar garderober och viker tvätt. Känner mig lite låg idag och det är ingen känsla som jag gillar alls. Trött i huvudet, seg i kroppen och minuten till gråt. Hoppas det försvinner fort!

.

KRAM tilda

 1. Finaste du, man kan ju tyvärr inte va på topp jämt, fast man önskar det. Ta ett varv i huset, naken med manolisarna på vet ja 😉😘 kramar

  1. tilda skriver:

   <3 <3

   Will do! Tack fina!

 2. Tess skriver:

  Hej Tilda! SÅ tjusiga! Har du 10cm? Jag har själv testat 7cm (annan färg) för mitt kommande bröllop. Vill gärna ha ett par jag kan ha hela dagen och funderar därför på en lägre klack än vad jag brukar ha. Har du haft möjligheten att använda de än och kan ge en recension om de är bekväma en längre tid? Tack på förhand och njut av dina fina skor! Kram

  1. tilda skriver:

   Dessa är 7cm klackarna och dom är så bekväma! Men lägg i en extra sula, för säkerhetsskull på självaste bröllopsdagen!

   KRAM

 3. Tess skriver:

  Hej Tilda! SÅ tjusiga! Är det 10cm du har? Jag har själv testat samma fast 7cm för mitt kommande bröllop. Jag vill gärna ha ett par som jag kan ha under hela den långa dagen och därför funderar jag på att välja en längre klack än vad jag vanligtvis har. Har du använt dina och kan recensera om de är sköna en längre stund? Tack på förhand och njut av dina fina skor! Kram

 4. Tess skriver:

  Hej Tilda! SÅ tjusiga! Är det 10cm du har? Har testat samma fast 7cm och funderar på att slå till på dem för mitt kommande bröllop. De kändes väldigt bekväma, har du hunnit använda dem och kan ge en recension om hur de är? Vill gärna ha ett par fina klackar som jag kan ha hela dagen, därav en lägre variant än vad jag vanligtvis har. Tack så länge och njut av dina fina skor! Kram

 5. Annika skriver:

  Har samma känsla . Nära till gråt och kroppen känna seg. Vinterdepp som snabbt ger med sig hoppas jag . Här vänrar ocksp förskolan imorgon. . Tror min äldsta kommer tycla det är toppen !en så fin dag du kan ! Kram

  1. tilda skriver:

   Hoppas jag oxå!

   KRAM

Comments are closed.

LOADING..