Festliga detaljer!

p1014796

heels/ esprit backpack/ louis vuitton glittersocks/ h&m trousers and jacket/ dorothee schumacher (now on sale at stylebymouche.com)

Såhär såg jag ut för ett gäng dagar sedan när det vaknades kvällsmöte på stan tillsammans med ett par vänner! Strumpor i skorna är verkligen det nya svarta och extra festligt till vardags blir det med ett par glittriga sådana! Extra kul är det också att dina allra festligaste skor funkar lika bra till vardagsklädseln också!

Godmorgon hörrni! Myser i soffan framför lotta på bråkmakargatan med 2 små mystjejer. 3:e natten i rad som lilla Luiza vaknat mellan 01-03 och bajsat (!!!) Vad är nu grejen med att bajsa mitt i natten? Hon har ju inte konstiga mat-tider heller utan äter på som hon alltid gjort. När jag sedan bytt och ska gå ut från hennes rum så blir hon alldeles skogstokig och skriker för fulla hästar tills jag lyfter upp henne och tar med henne in till vår säng. Hon som alltid ratat vår säng tokälskar den nu! Pust!

Nu ska jag städa iordning här hemma och sedan sätta mig ner med ett par vikitga grejer. Åh, så peppad på vad som väntar mig! 2017 är verkligen året med nya utmaningar! Kan inte vänta med att få sätta igång!

Hörs sen, kram tilda

 1. N skriver:

  Kan det va nya tönder på gång kanske? 🙂

  1. tilda skriver:

   Det poppar upp nya hela tiden så det kan det helt klart vara!

 2. Lisa skriver:

  Äter hon fortfarande välling på kvällen? Min dotter blev från ingenstans jättekonstig i magen o börja bajsa på nätterna, slutade med välling o hon blev snarare glad än ledsen över det. O efter det bajsas det inget på nätterna 👌🏼
  Hoppas de vänder!

  1. tilda skriver:

   Yes, hon äter fortfarande välling innan läggdax och ÄLSKAR sin välling! Hmmmm… får se hur nätterna blir veckan ut! Fortsätter det så får jag tänka om med kvällsvällingen!

 3. Josie skriver:

  Så fint!

  1. tilda skriver:

   <3

Comments are closed.

LOADING..