Botox & Restylane behandling!

p1014744

Under eftermiddagen igår så tog jag ett besök förbi Carina Gamborgbeautique i stan! Fyllde på med lite restylane vital på mina små ärr jag har på hakan (som snart är puts väck!) och sedan slängde vi i lite botox i pannan. I början så använde vi endast botoxen till att ta bort min spänningsvärk (och gör fortfarande!) men sedan är det ju bra snyggt också med lite slätare panna och mindre ¨sträckig¨ sådan!

Bokade samtidigt in en ny dermapen + 3d bryn behandling hos Johanna!

p1014747

Drack lite thé (har minskat på mitt kaffeintag och dricker numera 1 kopp/dag istället för 3 och pratade strunt i någon halvtimma innan vi körde igång med dagens behandling!

p1014748

Köpte också på mig min favorit peeling av dom alla från ZO SKIN innan jag gick därifrån. Den gör verkligen underverk för en lätt stressad hud med lätt till finnar & orenheter! Använder min ca. 1 gång i veckan och kan varmt rekommendera denna!

Är du också sugen på att testa på något för huden så kika in på beautiques hemsida eller slå Carina en signal och rådfråga!

.

KRAM tilda

 1. Marte skriver:

  Botox i pannan?? Jisses, Tilda; du er ung, fresh, fin og trenger IKKE botox! Kjære deg, dette er noe du kan tenke på når du er 50. Eller 60. Kjære deg, du er fin som du er. Kram 🙂

  1. tilda skriver:

   Botoxet i pannan började jag enbart med för min migrän/spänningsvärk och när det visade sig hjälpa så fortsatte jag. Idag diggar jag det och gyllet kanske på ngn gång i halvåret. Inte allt såklart. Vissa rynkor är kvar och dom älskar jag!

 2. Den bilden längst upp är tagen av mig, inte så kul att du använder andras bilder utan att fråga.

  1. tilda skriver:

   Nope, det är inte din bild alls utan den är tagen utav mig i torsdags kväll, då jag var där på behandling. Dom gånger jag lånar andras bilder så skriver jag alltid ut fotografens namn under bilden!

Comments are closed.

LOADING..