Spa treatment at home!

img_4713

tvålpump + mugg från lene bjerre

Godkväll!

Oh så äntligen kom den där efterlängtade snön. Gissa 2 barn som var alldeles lyriska i förmiddags?! Imorgon ska vi ut, om den behagar att stanna under natten för att göra snöänglar & åka stjärtlapp nerför slänten på baksidan. Minns själv när man var liten och den första snön kom. Man var ju i extas och ville ju bara ut!

.

Idag har jag jobbat på i raketfart och kan snart berätta för er vad jag pysslat med. IHH så spännande, kul och såklart lite nervöst! Men det ska det ju vara! Har också varit förbi bästis Linda och fikat. Passade på att lämna av barnen och åkte själv mot duktiga Carina Gamborg och fyllde på med ny omgång av restylane vital som gör det där extra för din hud. Som godis för den åldrande huden och som balsam för dom små ärren som alldeles snart, med ett gäng behandlingar senare är helt borta. Yes, på riktigt helt borta! Fantastiskt!

img_4715

Mitt senaste obsession efter en varm och skön dusch! Body oil och shower oil från grymma Isabella Löwengrip! Alla hennes produkter jag testat är fantatiska och hennes hudserie passar min känsliga hud i ansiktet som handen i handsken! På riktigt, en av dom bästa jag testat!

.

Nu blir det mys i soffan!

KRAM tilda

  1. Elin skriver:

    Åh jag älskar också restylane för ärr och rynkor (har också gamla acneärr) men synd att det inte blir helt bestående. Körde tre behandlingar 2016 och funderar nu på om jag ska fortsätta… Hur många har du gjort och har det blivit bestående effekt för dig? Kram

    1. tilda skriver:

      Jag har kanske gjort 6 behandlingar men det viktigaste är att man fortsätter och håller igång. Inte så ofta som tidigare men kanske 1 gång i halvåret!

Comments are closed.

LOADING..