Mer vegetariskt åt folket!

img_3068-1

Tillbaka och hemma i Göteborg igen efter ett nyår i Stockholm med fina vänner! Hann knappt vakna imorse innan fingrarna började klia. Nu ska julen ut och det bums. Våren välkomnas in och hyacinterna i vasen byts ut mot krispiga tulpaner!

Ska dra fram golvmoppen och storstäda i varenda vrå. Packa upp julklappar (grytlapp från bloomingville, ellos.se) och rensa ut kylskåp på matlådor och julrester. In kommer istället massor av grönt och mycket vegetariskt. Har bestämt oss för att endast ha 1 köttdag under hela veckan, resten ska vara vegetariska. Är mer peppad än någonsin!

Måste sätta fart!

.

KRAM tilda

 1. Dela gärna med av dina recept! Mer vegopepp till folket 😄

 2. Åsa skriver:

  Gott nytt år! 🙂 Härligt! Jag slutade med kött för ca 15 år sedan, har dock ätit i undantagsfall ett ytterst fåtal ggr vid större middagar. Äter vegetariskt, fisk och skaldjur och man mår så bra av det. Ni kommer inte att ångra er! Och idag är det enkelt att äta på detta sätt, det vimlar av fantastiska rätter. Lycka till!

 3. Emilia skriver:

  Lägg gärna upp vegetariska recept! Tycker det är så svårt att komma på..

  1. tilda skriver:

   Kommer såklart!

 4. Frida skriver:

  Åh ska köra exakt samma!! Väldigt fräscht!! Men det gäller även kyckling och fisk eller är det ok? 😉 lägg ut recept vettja:)

  1. tilda skriver:

   Veg + fisk + skaldjur är ok. Köttet och kycklingen max 1 gång i veckan! Lycka till <3

 5. Emma skriver:

  Heja! Jag vinkade hejdå till kött för 10 månader sedan och äter enbart vegetariskt (och fisk/skaldjur). Saknar det inte alls och mår mycket bättre! Gott nytt år!

  1. tilda skriver:

   Detsamma till dig <3

Comments are closed.

LOADING..