Grym julklapp!

img_3255-1

En av årets bästa julklappar och som DU bör fynda på mellandagsrean är helt klart ett ångstrykjärn. Så smidigt att ta fram, att ta med i resväskan på resan (då du alltid har en skrynklig blus eller klänning som behöver strykas) och det är bara så himla bra! Jag fick vårt av svärisarna i julklapp och har använt det på våra nya linnegardiner i köket, på linneduken och på makens nytvättade skjortor. Tom. bättre än ett strykjärn och fort går det också!

img_3261

Du kan tom. sätta barnen på uppgiften. Charlize tycker det är superkul!

img_3279

Hittade mitt hos ellos och här finns det!

.

Dagens lilla tips! Nu ska jag servera välling till en liten minsting i soffan och sedan skicka iväg maken och äldsta dottern till tandläkaren!

KRAM tilda

 1. Hej igen! Vilken super produkt! Måste fråga vart du hittat dina linnegardiner?

  1. tilda skriver:

   Bästa! Från Himla, ellos.se

 2. Sofia skriver:

  Hej du stilsäkra kvinna:) undrar om du skulle ge mig ett råd.. jag har alltid varit mer för silver och har alla mina smycken i silver. Men har på senaste tiden blivit mer sugen på att ha guldsmycken, men undrar om det funkar att blanda? Min vigselring är i vitt guld och min förlovningsring är i silver, funkar det att ha guldörhängen/halsband då? Tacksam för råd:)

  1. tilda skriver:

   Blanda på, hej vilt. Det gör jag! Min förlovning+vigselring är i vitguld och jag har oftast guldsmycken och halsband!

Comments are closed.

LOADING..