Triss!

img_0084

camera/ olympus pen heels/ jennie ellen duvetcover/ garbo & friends

Godmorgon finisar!

Har ni sovit gott? Sitter med min minsting och syster yster (som kom igår) i soffan och myser framför Pippi. Charlize skulle bestämt till förskolan idag för dom skulle dansa runt granen och äta julbord tillsammans alla barn innan dom önskade varandra god jul och går på jullov. Förstår henne!

Annars då? Vad händer idag? Dom sista julklapparna ska handlas och slås in och uppesittarlottor till morgondagens bingolotto måste köpas! Lät som en gammal tant precis men det har blivit som en tradition, vi gör det alltid och om vi inte kollar så mycket för övrigt så myser vi med massa gott och umgås och är tillsammans! Likaså kalkon till middag på juldagen, också en tradition och jag ska ringa mamsen och kolla om hon inhandlat den ännu för annars måste jag förbi och göra det snabbt också!

Hörs sen, då med lite nyheter och bilder ifrån Luizas rum! Det vill du inte missa! Kanske något sista minuten julklappstips också!

.

KRAM tilda

LOADING..