Vår dag i bilder!

Processed with VSCO with a5 preset

I söndags morgon så flyttade jag om lite i huset och tror mig hittade det perfekta hörnet för sammetspallen från CC.

Processed with VSCO with a5 preset

Kikade i arkivet när jag fick en minut över och fick stark längtan tillbaka till semestern i Mexico för ett par veckor sedan! Åh, semester!

Processed with VSCO with a5 preset

Efter lite latande i soffan så åkte nya hissgardinerna i linne från Himla upp (ellos.se) Blev så ombonat och mysigt!

Processed with VSCO with a5 preset

Mitt i påklädning av barnen inför söndagens julbord så mms bombade syster mig med bilder på nyheter från chanel butiken i stockholm! Godbiten ovan då? Amen jag orkar inte!

Processed with VSCO with a5 preset

Slog in lite paket att lägga under granen! Varenda morgon, när barnen vaknar så kikar dom under granen, ifall tomten varit där med nya! Så sött!

Processed with VSCO with a5 preset

Satte i mina fina örhängen från Cooee och gjorde mig själv klar inför årets första julbord!

Processed with VSCO with a5 preset

2 spexande barn i jackor från babyshop.se / Luiza i Monclér och Charlize i I dig denim

Processed with VSCO with a5 preset

Efter ett fantastiskt gott julbord på blomstermåla så åkte vi en snabbis mot stan och NK. Fixade lite julklappar (och sprang in i världens finaste jacka som tyvärr var för stor!) och så träffade barnen tomten!

Processed with VSCO with a5 preset

Efter en eftermiddag och kväll på liseberg så tog vi med oss två trötta barn hem och gjorde dom redo för sängen! På hemvägen så sprang jag in en snabbis för att hämta ut ett väldigt glittrigt paket från Daisy Grace!

Processed with VSCO with a5 preset

Juloutfit kanske?

Processed with VSCO with a5 preset

Stekte till lite grönkål till mig själv och mannen som kvälls-snack med lite extra fin olivolja och flingsalt på så blir det inte godare. Så smarrigt! Satte oss sedan i soffan och satte på ett gäng avsnitt av The Fall. Så spännande nu och hur snygg är egentligen Jamie Dornan? Gah!

.

Nu ska jag och lilla loppan upp och fixa iordning rummen, bädda sängarna och leka i Luizas tält! Ni ska få se hur mysigt hon fått det. Vill ha ett eget själv! Sedan ska jag röja undan lite jobb när lilltjejen sover sin middagsnap!

.

KRAM tilda

LOADING..