Dagens look och smarrigt julgodis!

p1013409

coat/ esprit woolsweater/ valerie denim/ levis boots/ gestuz

God eftermiddag snyggisar!

Har ni haft en fin dag? Vi har hängt med kompisar och bara myst! Shoppat/klickat hem dom sista julklapparna och ätit smarrig salladslunch! Julstädat, plockat ihop en ny, väldigt röd och julig bukett i köket (!!!) och bakat lite smarrigt julgodis! Mina favoriter år efter år är helt klart bountygodisarna. Så smarriga!

p1013410

Nej, nu ska jag slänga ihop lite middag medans tjejerna sitter klistrade framför julkalendern. Dom är helt fast och gillar det verkligen! Jag också för den delen, äntligen en som är mysig, ¨julig¨ och bra. Inga mer julkalendrar på Kreta med 30 graders värme tack!

KRAM tilda

 1. Ina skriver:

  Alltid lika kul att ”titta in” här på din blogg. Eftersom du bjuder mkt på dig själv gör att bloggen blir personlig på ett väldigt härligt vis. Skulle du kunna delge ”oss” som gillade det ”perfekta” nagellacket du hade på ditt instagram, märke samt färg????
  God Jul

  1. tilda skriver:

   Tyvärr så gjorde jag det i mexico o vet inte färgen men giftfria lacken från Treat har ett snarlikt!

   Tack fina du! <3 Kul att du gillar!

 2. Sophie skriver:

  Du kan helt klart vara Sveriges bästa klädda mamma!!! Så stylish

  1. tilda skriver:

   Äsch! <3 <3 <3

Comments are closed.

LOADING..