Tusen miljoner frågor!

img_2014

pyjamas/ la redoute slippers/ shepard (babyshop.se)

Hon där, den klokaste och bästa tjejen jag vet! På senare dagar så har hon  frågat mycket om döden. Börjat fundera på vad som händer när vi dör och när vi ska dö. Hon berättar att hon blir ledsen när hon tänker på att vi kommer dö före henne. Hjärtskärande och ja, vad svarar man på det? Att det är en normal process i våra liv, och att alla människor på jorden någongång dör fast det dröjer sådär 100.000 tals år dit. Ja, ungefär så!

Mycket trots, tänkande, 1000-tals frågor om hur det blir så, varför det blir så och bla bla bla. Munnen går på högvarv och det är något nytt som ska besvarars på bästa sätt hela tiden!

Mamma, hur kan ett flygplan flyga? Hur blir vatten till? Hur blir kaffekärnorna runda? Hehehe.

img_2007

Kloka, älskade lilla tjej! Mammas & pappas ögonsten!

.

Har ni också gått igenom sådana perioder med era 5-6 åringar?

KRAM

 1. Den perioden har precis börjat här oxå!! Kul och jobbigt, inte lätt alltså. Fick precis ett julkort från ett gay-par, då hade han frågor om det, och idag flera dagar senare, hörs från sovrummet efter god natt -Har en viktig fråga. Om två killar gifter sig, hur får dom då barn?! Han vet ju inte ens hur det går till att göra barn… hjälp, hahaha gullisar!! man får förklara så enkelt som möjligt ändå, lättare sagt än gjort!!
  Skrattar åt myran i kommentaren innan, kul!! Kram

  1. tilda skriver:

   Hörs från sovrummet efter godnatt här också. Maaaaammma, jag har en fråga! Hahah!

   God jul fina!

 2. Oh ja! Vår kille på snart 5 år (1/1) är en pratglad kille överlag men nu finns det ingen hejd. Ahh! Ibland snackar han hål i huvudet på oss haha! Och så har vi en liten på 8 månader som just nu har någon form av livskris aka 8 månaderskris med separationsångest. Inte konstigt man somnar innan 22 om kvällarna.

  1. tilda skriver:

   HAHAHA, feel u! Det här med att ¨prata hål i huvudet¨!

 3. Jessica skriver:

  Dessa frågor! Min 6-åring frågade häromdagen om en myra dör om man släpper den från ett flygplan, haha!

  1. tilda skriver:

   HAHAHA!

 4. Mirva skriver:

  Oh yes !!! Det hör till! 😉😉😉

  1. tilda skriver:

   Phuuuu!

Comments are closed.

LOADING..