Mattkärlek!

p1012371

Jag älskar mattor och det borde ni ju veta vid det här laget, hehe. En matta gör helt klart ett helt rum och snåla in på storleken. Ju större, desto finare! Mattan ovan kommer från Classic Collection och är den inte helt ljuvlig?

p1012384

Än så länge har den fått ta plats i Charlize rum men jag vill liksom ha den lite överallt. Kanske i tv-rummet på ovanvåningen? Hmm… får klura och känna på det! Så mjuk och skön, varm och snygg är den i vilket fall! Ahhh!

p1012392

Drar och länkar alla prylar för annars mailar ni ner mig! Om jag missat något så får ni hojta till!

soffa / ellos matta/ classic collection påslakan/ odd molly filt/ garbo and friends sänghimmel/ ellos stjärnhimmel/ numero74 bordsskiva + stolar/ ikea förvaringskorgar / bloomingville kaninlampa/ butik loveliness posters/ mrs mighetto


KRAM tilda

LOADING..