Småsaker & julklappar!

p1012407

Lite av sakerna som gömmer sig i Luizas paket till julafton! Dom små gosiga, bebismjuka och ekologiska filtarna blir perfekta som avbytare till sina 2 snuttisar (hon tar andra som tur är!). Även den här coola bilen kom med en leverans häromdagen!

Har ni inte kikat in hos Minirebubliken tidigare så gör det. Så mycket gulligheter och fina julklappar till våra små! Förresten så har ni 20% rabatt på sortimentet fram tills den 15:e december med koden TILDA20 

Happy shopping!

.

Nu ska jag kasta 2 små i badet. Har hängt på lekplatsen hela eftermiddagen och är lortiga som ett gäng grisar!

KRAM tilda

  1. Pau skriver:

    Hej!
    Varifrån är lekmattan? Visst finns den i vitt också? 🙂

    1. tilda skriver:

      Från Cam Cam cph

Comments are closed.

LOADING..