Sidenklänning och faser!

Processed with VSCO with hb2 preset

dress / nakd bag/ chanel sandals/ gucci

Så trött jag är. Barnen väckte mig inatt igen, runt 01 tiden och ville inte somna om förrens klockan slagit 04. Charlize drömmer mycket mardrömmar och har mycket tankar om natten. Så nervös och stressad över mycket, tusen funderingar och frågor om så mycket saker. Svårt att besvara och dela hennes tankar om allt. Lilla hjärtat!

Den andra skrotungen har åkt på någon form av nattskräck eller något för runt 01 dom senaste 2 nätterna så har hon satt igång. Gallskrik, totalvägran av sin egen säng (det som gått såååååå bra tidigare och den enda säng som funkat!) är inte längre bra nog! Phuuuu! Hoppas det går över fort. Vi som blivit så bortskämda med bra sömn genom hela barnens uppväxter!

2 tjejer i 2 olika faser. Helt slut i huvudet! Tidigt säng ikväll igen, var så säkra!

KRAM tilda

LOADING..