Philips Hue-serie!

img_1957

Nu när vintern är här så kommer även mörkret och kylan på köpet! Det är mörkt från att man går upp på morgonen, tills att man går hem från jobbet/förskolan igen!

Ljuset påverkar vårt humör, uppmärksamhet och rutiner. Ett kallare vitt ljus är uppiggande medan ett mera varmvitt ljus är mer avslappnande och ¨mysigt¨!

img_1936

Detta startkit med två stycken LED-lampor i Philips Hue-serien samt en brygga är en god start till en smart hembelysning. Med Philips Hue kan du själv styra hur du vill ha ditt ljus i hemmet! Ganska fiffigt va?

För att komma igång med en smart belysning i hemmet så krävs en Philips Hue-brygga som är själva hjärnan bakom allt. Bryggan ansluts till ditt hemnätverk och kommunicerar med dina Hue-lampor trådlöst. Första gången den startas söker bryggan automatiskt upp och ansluter lamporna.

När installationen sedan är klar så laddar du ner appen Philips Hue som är kostnadsfri till din mobil och styr hela systemet och kontrollerar lamporna trådlöst, genom appen. Bra finurligt och en grym julklapp!

img_1933

Läs mer om den här!

Nu ska vi mysa vidare! Kör maraton på alla julkalenderns avsnitt som vi missat under semestern! Är den bra? Värd att titta på?

.


KRAM, tilda

 1. Vart kommer soffan ifrån?

  1. tilda skriver:

   Soffa från Sweef!

 2. Mirva skriver:

  Men vad är Philips dosan för ngnting? Scene Switch lamporna är ju bara glödlampor. Hmm.

  1. tilda skriver:

   Du ändrar ljuset där!

 3. Helena skriver:

  Hej Tilda! Varifrån kommer golvlampan? Jättefin. Vilken härlig och inspirerande blogg du har 🙂

  1. tilda skriver:

   Tack söta! Från ELLOS!

  1. tilda skriver:

   Från ellos

 4. Precis vad vi ska göra ikväll oxå! Hoppas den är mysig!!!
  Och hoppas nätterna blir bra igen snarast. kram

  1. tilda skriver:

   Hoppas jag oxå! KRAM <3

Comments are closed.

LOADING..