Vällingflaskor och julblommor!

img_1803

Slurp!

Lilla loppan springer runt och retar storasyster, pekar på allas magaaaar, (visst himla roligt!) och tjuter av glädje över att Milo är hemma igen! Hon ÄLSKAR verkligen ¨vovvar¨!

img_1813

Dom absolut finaste vatten/vällingflaskorna (och sängkläderna) kommer från svenska Garbo & Friends


Godmiddag hörrni!

Barnen har inte riktigt kommit in i vår svenska tid ännu! Inatt bestämde dom sig för att vakna runt 02, pigga som mörtar båda två! Somnade sedan om efter lite tjötande, kli och sagor runt 03 och vaknade sen igen 10.30.

Dagen har gått till att julpynta hemmet och pimpla trädgården. Den fina kungsgranen är äntligen på plats (så maffig!) och jag ska ta på mig skorna för att åka och handla lite julblommor och goooodis. Åh, svenskt godis. Ikväll är jag värd det!

KRAM tilda

LOADING..