Ett bra köp!

img_0596

Kimono/ Graumann sunnies/ Chimi

Har i stort sett bott i sidenkimonon sedan vi kom hit. Så sval, elegant och skön! Varvar med en från filippa.k, som är snarlik och som jag haft i min garderob i år. Bra köp alltså!

Godmorgon hörrni!

Vaknade av jordens mensvärk (IGEN!!!!) och en nacke som värker. Pallar ju inte massa jobbiga mellanblödningar nu när jag börjat med P-piller. Räcker gott och väl med mens ett par dagar i månaden och fortsätter det så slutar jag direkt och då får jag försöka hitta något annat alternativ, igen! Pust!

Nu kallar stranden och ikväll så kommer en Cozumel guide upp här på bloggen för er som är intresserade!

.

KRAM tilda

 1. Marlene skriver:

  Den här semestern ser inte så dum ut 🙂
  Vart kan man hitta denna underbara kimono?? Ska resa om 2månader och behöver tips på kimono eller kaftaner. Letar men hittar inga fina stilrena som jag vill ha!

 2. Sandra skriver:

  Hej Tilda. Först å främst, tack för att du skriver en sån fin blogg. En riktig livstils blogg med en blandning av allt, helt perfekt!

  Tänkte bara tipsa om Cerazette, vet inte om du har hört talas om det pillret? Ett mellanpiller kallar man det, innehåller inget östrogen. Vilket är bra om man har migrän, vilket jag vet att du har! Jag har aura migrän och har tidigare tappat syn, svimmat och kräkts när jag haft migrän men det händer väldigt sällan numera, när jag äter Cerazette. Kanske får tre migränattacker om året nu, förut var det i alla fall en gång i månaden. Det tar någon månad för kroppen att anpassa sig såklart, därför du kanske upplever det du gör just nu med din kropp, men jag hoppas det löser sig så bra det bara kan för dig och att din kropp kan anpassa sig lite snabbare än vad den verkar göra… 🙂

  Ha en fortsatt fin semester!

 3. Therese skriver:

  Varför testar du inte spiral? 🙂

  1. tilda skriver:

   Ska testa det!

 4. Anna skriver:

  Har du testat kopparspiral? Förutom rikligare mens är det outstanding!

  1. tilda skriver:

   MEN HATAR MENS. Vill inte ha mer än nödvändigt!

 5. Kajsa skriver:

  Hej Tilda!

  Jag var i PDC förra vintern och vill verkligen tipsa om att åka till Isla Mujeres. Liten ö som man tar sig till via båt. Minns tyvärr inte från var men vi åkte minibuss till något färjeställe. Finns säkert infomation där ni bor.
  Jättefin ö där det inte finns några bilar utan endast golfbilar som man åker runt i, superkul! 🙂

  Ha en fortsatt fin semester!
  Kram Kajsa

Comments are closed.

LOADING..