Day 2!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Såhär såg min morgonvy ut. Efter ett tag så dunsade molnen bort och solen har varit framme hela dagen. Magiskt väder!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vattnen är verkligen så klarblått som det ser ut på bilderna. Du ser rakt ner på botten, om du så är ute på djupa vatten! Mexico är bra fint alltså!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skyddar mig gör jag alltid när termometern visar 30 grader. Bäst och snyggast jobb gör Clarins solprodukter! Love love it!


Vilken dag so far. Väderleksrapporterna har varierat och alla siter visar olika. Vissa ser inte alls lovande ut medan andra bara visar sol och enstaka moln. Hoppas på det sistnämnda dom 12 dagar vi har kvar, hehe.

Nu ska jag pysa ner till dom andra igen och ta mig ett dopp i det där blå vattnet. Måste försöka lägga Luiza också, innan hon tror det är natt och vägrar att vakna. Lilla lottan har lite problem med tidsomställningen men det ska vi försöka få bukt på!

.

KRAM, hörs sen igen!

Tilda

LOADING..