Back in stockholm!

p1011164

p1011151

p1011156

p1011149

p1011160

p1011169

Jacket/ La redoute Tshirt/ Bread & Boxer Denim/ Levis Boots/ Gestuz Bag/ Chanel Jewelery/ C by C (stylebymouche.com)

Phu! Landat hemma igen efter ett intensivt dygn i stockholm med möten och ett urmysigt, fint och intimt kvällsevent som syrran hade ihop med Babor. Ni ska få veta mer om det och få mer bilder lite senare för nu måste jag sätta fart här. Barnen och jag sa iväg till mormor och morfar ett dygn, innan jag ska i ilfart tillbaka till göteborg igen för bröllop! Måste också hinna med att storstäda hemmet, packa allt det sista inför mexico på måndag och till råga på allt så bara måste jag julpynta innan vi åker, haha. Jag vet, jag är knäpp men det blir ju alldeles för sent när vi kommer hem. Då hinner vi ju knappt njuta av julen och allt som kommer därtill!

….

Måste sätta fart! Hörs senare!

KRAM tilda

LOADING..