Overall eller regnställ?

img_0051

img_0060

img_0065

overall/ didriksson wintershoes/ eurosko beanie/ kally birger

Ena dagen så är det vrååål kallt ute och frosten ligger som ett täcke på gräsmattan! Då är det overall, varma kängor och mössa på huvudet som gäller. Charlize fick välja overall och skor själv till förskolan iår och gick på dessa ovan. Bra och gulligt val tycker jag!

img_9591

Idag däremot så sippar regnet mot rutan och termometern visar 9 + grader. Då är ju overallen på tok för varm och den fodrade jackan med dom fodrade gummistövlarna räcker gott och väl!

img_9587

Tights/ petitbo wellies/ eurosko c:s jacket/ maison scotch l:s jacket/ la redoute

Barnen har valt outfit idag och då är det färgglatt för hela slanten som gäller! Dessutom utan skrik och sura miner på morgonen! Ganska befriande och härligt ibland!

….

Godmorgon!

Har kvar Charlize hemma idag då det visst härjar magsjuka på förskolan! Inget som vi alls vill åka på nu när Mexico bara är runt hörnet! Huuuua. Känns säkrast att hålla henne långt därifrån då, hehe.

Vilken NATT. Pust, stånk och en herrans massa stön. Lilla L vaknade runt 23 och var sedan vaken i 3 (!!!) timmar. Jag vaggade, hyschade, bytte säng, gjorde välling och bytte blöja. Hon gnällde vidare och efter ett tag så kom en stooor bajs. Säkert den som spökat och gjort ont. Ingen ask russin på kvällen för den lilla damen igen, det är då säkert!

Så himla trött idag så ska bli himla skönt att åka till härliga Carina på beautique för en restylane vital behandling. Mer om den senare!


KRAM, tilda

LOADING..