Mina favoritläppglans!

img_1035

I could eat them like candy!

img_1017

Varje gång jag är ute och reser så köper jag på mig ett gäng lipgloss från Clarins. All time favorites som jag aldrig sviker! Testade på en ny, mörkare ton denna gång och den åker på redan idag. Visar er senare hur den ser ut på!


Godmorgon!

Vilken grå morgon vi vaknade till här i kullavik. Grått, trist, regnigt och det känns som en dag som aldrig kommer att bli ljus! Har dock massor att göra under dagen och jag hade behövt min camera till hjälp. Vi får helt enkelt se hur det går med den biten! Hmmmm…

Time to start. Hörs snart igen!

.

KRAM tilda

  1. Sara skriver:

    Hej Tilda! Såg det fina halsbandet på bilden och även på en tidigare bild. Vart är det ifrån!
    Kärlek! S

    1. tilda skriver:

      Det kommer från Gina Tricot! 🙂

Comments are closed.

LOADING..