Let it snow!

tilda3

coat and furcollar/ BUSNEL

A favourite of mine men ska det hålla på såhär, med regn och rusk dag ut och dag in så får den snällt hänga i garderoben. Vill ha snö och gärna lite kyla till det så man kan hänga ute! Bra mycket härligare!

Annars då? Chillar runt hemma med min lilla monkey på axeln, fixar med papper och samarbeten som måste in innan helgen, stockholm och Mexico. Försöker fota så gott det går i detta grå väder och ska snart slänga ihop en sparris-soppa till lunch som min kära vän Nina slängde ihop senast i Moskva. Blev så sugen då så var tvungen att göra detsamma idag. Receptet kommer upp under eftermiddagen!

Först nu så måste jag ta mig från köket här i kullis till en annorlunda location för jobb. Hehe.

.

KRAM tilda

 1. Linda skriver:

  Döööööör va snyggt som vanligt?

  1. tilda skriver:

   Meeeen äsch <3

 2. Johanna skriver:

  Vart kommer mattan från?:)

  1. tilda skriver:

   Från Chaatwal Jonsson!

 3. Alltså åh, ÄLSKAR pjucksen i leopard!! Vart har du köpt dom?
  Ha en fin dag!

  1. tilda skriver:

   Från danska billi bi

Comments are closed.

LOADING..