Brunchar med syster!

p1010841

Från igår, på vårt mysiga Flax & Kale hak i Barcelona. Var ju tvungna att hinna med en groupie i spegeln och har du inte varit där tidigare, gå dit. Så smarrig frulle och lunch. Mycket grönt, mycket healthy och himla fräscht!

p1010825

(Adress: Tallers 74B, Barcelona, Spain)

Acai-bowls, avo-toasts, Scrambeld eggs med tryffel och fish tacos var lite av det käk som syster & jag håvade in denna gång! Smarr!

p1010863


Idag är en ny dag, med nya spännande resor. Sitter i skrivande stund på tåget tillsammans med maken mot Cph och saknar ihjäl mig efter mina barn. Har aldrig varit ifrån dom 5 dagar tidigare. Aldrig! Lite av en skrämmande och jobbig ¨klump¨ känsla i magen. Saknar liksom dom så det gör ont och värre blev det imorse när jag sa hejdå till kidsen och lilla L blev super ledsen! Aww…

I eftermiddag flyger vi mot….

Update u later! xx

LOADING..