Our day in Barcelona!

p1010731

Började min onsdagsmorgon i utanför barcelona, på en av Torres vingårdar.. sämre kunde man ju haft det! Termometern visade 19 grader och en stor sol täckte himlen!

p1010620

Drack fantastiskt gott vin. Detta ovan är även Obamas favoritvin. Coolt ändå! Mindre coolt att Trump vann valet och ska jag vara ärlig så spyr jag på skiten men mer om det i ett annat, mindre trevligt inlägg!

p1010668

Kollade ut över fantastiska vyer och odlingar! Häftigt att få se så nära på hur allt egentligen går till och hur tänket går hos vinodlarna! Hur levererar man dom absolut godaste vinerna på marknaden? hur går processen till? Spännande för en vinälskare som mig!

p1010696

Tunn kappa är livet. Vi flydde snöstormen och drog på solsemester, helt klart rätt val!

p1010717

My main woman, sister and bestie.

p1010729

Spatserade mot ett Torres egna, mysiga lilla restaurang belägen i ett ännu mysigare, petit litet område. Alltså, hur fint egentligen?

p1010754

Hade en fantastiskt 3-rätters meny tillsammans med ett mer fantastiskt gäng. Tack tjejer (Syster, Åse, Victoria och Maria) för en trevlig, kul och fin resa ihop! Ps. Vinet ovan är det lansering på i sverige alldeles snart. Ni måste köpa. Så smarrigt, gott och prisvärt!

p1010772

Slurp!

p1010786

Efter en fantastisk lunch så tog vi bilen vidare mot Jean Leons Winery och fick smaka och testa på öven magiska viner där! Hans lilla LA bil som kan cruisade runt i med Marilyn och James Dean bla hade gärna fått åka med på min nästa semester!

 —————-

Tack Torres Winery för att vi fick komma!

KRAM tilda

LOADING..