Mina förlossningsberättelser!

img_3073-682x1024

Luiza eller Charlize? Charlize eller Luiza? Så lika men ändå så olika!

Snubblade över inläggen då mina döttrar, Charlize och Luiza föddes. Hjälp så tiden går. Så små, så sköra. Så mörka, så ljuvliga och så söta.

Åh… kan tänka och längta tillbaka till den där ljumna natten i grekland den 7 oktober 2011 då vi for in genom ett ljummet athen för att få träffa vår redan så älskade lilla C för första gången.. Aldrig hade jag någonsin kunnat tro att det skulle vara så fantastiskt att få bli mamma, aldrig någonsin!

.

Min förlossningsberättelse med Charlize kan du läsa mer om här och den med Luiza här.


Helvetisk natt, och ännu vidrigare morgon. Mer om det senare! Medans jag är iväg på Torres vingård här i Barcelona så får ni läsa mina berättelser ovan! Vi hörs i eftermiddag med ¨vår dag i bilder!¨

KRAM tilda

LOADING..