Bullbak, pyjamas hela dagen och bibblan!

p1019909-2

Blir så glad av färgerna ihop. Lila, rött och siden är en oslagbar kombo och jag blir glad bara av att titta på det!

p1019906

.

trousers/ forte forte blouse/ forte forte polosweater/ vanessa bruno slippers/ tibi necklaxe / blue billie

.

Nu när hösten är här så vill jag bära färg och mera färg. Så uppfriskande och fint! Har aldrig gillat färg så mycket som jag gör nu och det kan bero mycket på kläderna ovan! Galet fina.

Här hemma så bakas det bullar och vaniljhorn för fulla muggar. Ska strax ta med oss varsin bulle i fickan och gå mot bibblan. Mor och döttrar dag med böcker och bullbak, precis så jag minns från mina studiedagar som liten med mamsing!

.

Hörs sen!

KRAM tilda

  1. åsa skriver:

    Jättefin blus!! Men dom där skor/tofflorna är verkligen inte snygga! Tycker du det från hjärtat eller är det bara för att dom är populära bland mestadels bloggare just nu? Påverkas ni mycket av varandra? Som man gör inom andra arbetsgrupper oxå såklart.

    1. tilda skriver:

      Åsa. Jag ÄLSKAR skorna. Dom är på riktigt mina favoriter bland mina låga skor, utan tvekan. Skulle du se dom IRL så skulle du också tycka om dom, jag lovar! 😉

Comments are closed.

LOADING..