Hudvårdsprodukter – mitt favoritgäng!

img_9575

En litet gäng produkter som jag numera använder dagligen! Produkterna från LCC använder jag innan läggdax på kvällen och jag bara tokälskar dom. Lugnar min redan stressade hud och ger den återfuktning till max. Cleansern är superdryg, rengör på djupet och räcker länge! När jag sedan vaknar på morgonen så tvättar jag lätt av mitt ansikte och smörjer sedan in mig med Neostratas daytime protection dagcremé med solskyddsfaktor 30. Lite mer ¨aktiv¨ men även en kräm för den mest superkänsliga huden! Oljan från Clarins kör jag på lätt stressade ställen i ansiktet medan kroppsoljan varit min bästis i många år!

Dessa kallare och torrare månader så skriker min hud efter fukt. Jag blir lätt yt-torr och kan nästintill spricka emellanåt och då hjälper dessa produkter ovan mig och min hud perfekt. 

.

Vi alla är olika med olika besvär och ¨needs¨. Prova dig fram vad som passar dig bäst eller rådfråga med din hudterapeut!

.

KRAM, fin dag! 

LOADING..