Mysiga dunisar & fluffiga åkpåsar!

img_9417

En liten sjukling som sussar gott ute i den friska och krispiga luften! Luiza älskar sin vagn och har alltid gjort. Stokke Trailzen är grym, och fruktansvärt snygg och speciellt med det grå tyget!  Himla kul att man kan byta tyg efter humör på vagnen. Hehe! Med liggdelen och en nyfödd liten luiza i så var vagnen midnattsblå, under hennes första sommar var det en rosa uv-sufflett på och nu är den höstigt grå. Precis lagom till kommande väder! Visst är den fin?

.

God eftermiddag!

img_9426-1

Snappade precis denna bild på lilla gosungen där hon fortfarande snusar gott, snart 2 timmar senare. Inatt så har Luiza stökat och bökat (hon är sjuk igen och hennes evighetslånga förkylning släpper aldrig!) så hon tar väl igen all förlorad tid från inatt nu! Stackarn har också dragits med ett gäng eksemliknande utslag på kinden och hakan. Värst blir det när hon ätit kärnfrukt så ska försöka hålla henne borta från det ett tag och se om utslagen kanske kommer därifrån!

Ser iallafall himla mysigt ut därinne, bland fluffiga jackor och tjusiga  svarta, varma och gosiga åkpåsar! (elodie details, lekmer.se) Nästan så att jag själv vill krypa ner!

Nu vaknar någon därute!

KRAM, tilda

  1. Sara skriver:

    Om du inte har provat Maria Åkerbergs produkt baby care så gör det! Ekologisk och anpassad för bebisar/barns känsliga hud. Fungerar väldigt bra på blöjeksem, torra kinder m.m Använder själv flera produkter från hennes barnserie till min dotter. 🙂

    1. tilda skriver:

      Tack för tips! <3

Comments are closed.

LOADING..