Behandling med resultat!

14793802_10154584737268864_1598204136_n

I onsdags förra veckan så var jag hos bästa Johanna på Beautique och gjorde en retusch på mina 3D bryn och för min 2:a dermapen behandling för dom små acneärren på hakan.

När jag väntade lilla Luiza så fick jag otroligt mycket finnar, speciellt på de hormonbaserade områden i ansiktet och minns att jag mådde så dåligt över det och dom. Efter finnarna försvann så bildades ärr som jag också stört mig på sedan dag 1. Har faktiskt inte haft en dag då jag känt mig 100% nöjd med mitt utseende tack vare dom!

När Johanna nämnde och berättade för mig om dermapen behandlingen så tänkte jag, varför inte? Vi testar och vet ni vad? Jag är så otroligt glad över att jag testade och är helt ¨blown away¨ över resultatet, som ändå kom fram så fort, synligt och tydligt. Redan efter 2:a behandlingen på mitt drabbade område (hakan) så ser jag en klar förbättring. Huden känns ¨yngre¨, lystern och ¨glowet¨ är tillbaka och ärren påväg bort!

img_9391-1

Är så lycklig och tacksam att jag hittat något som verkligen funkar. Kan varmt, från helt mitt hjärta rekommendera behandlingen för dig som har problem med acneärr och lider av dom eller bara för dig som vill uppnå ett yngre utseende med ett fantastiskt resultat!

img_9393-1

Visst är mina ¨påfyllda¨ 3:d bryn fantastiska? Älskar dom!

Torr som ett asplöv men ärren är nästan borta. Ni förstår inte min lycka över det. Som jag kämpat, testat olika dyra behandlingar och köpt mängder med krämer och så har jag äntligen hittat något som verkligen funkar! Så glad!

Och hörrni. Detta är absolut inget sponsrat inlägg. Bara ett inlägg för jag vet att fler därute lider av samma problem som jag och att hjälp faktiskt finns!

.

FIN dag, kram tilda

 1. Maria skriver:

  Supersnyggt!!! Måste bara fråga: varifrån kommer den beiga tröjan du har på bilderna ifrån? Såg den på din instastories tidigare, så jäkla fin!

  1. tilda skriver:

   Från soft goat!

 2. Heej!
  Galet snygga bryn, de klär dig! Måste fråga om du gjort läppförstoring och i såfall hur mycket? Är så sugen.

  1. tilda skriver:

   Yes! Fixar dom typ 1 gång i halvåret. Varit hos william på CaVa tidigare och nu senast hos Carina på beautique.se

 3. Linnéa skriver:

  Hej Tilda, Du har otroligt fina örhängen måste jag säga! Jag har själv letat efter ”Ear Climbers” ett tag nu och har svårt att hitta äkta silver eller guld som det inte är bling på. Vart har du köpt dina? 🙂
  Tacksam för svar! P.s. Grym blogg! /Linnéa

  1. tilda skriver:

   Tack snälla! 🙂 Mina absoluta favorit öronhängen från C by C, online hos stylebymouche.com

 4. Rosa skriver:

  Verkligen supersnyggt! Hur ofta fyller man på brynen? Jag har gjort en dermapen behandling men tyckte att det gjorde så sjukt ont och såg helt galen ut flera dagar efteråt. Är det samma för dig?

  1. tilda skriver:

   Ser galen ut dagen efter men sen så lägger det sig! 🙂

   Obsessed med både bryn och behandling! 🙂 Älskar att se resultat!

  1. tilda skriver:

   Återbesök efter påfyllning 1 efter ca 4 veckor. Sedan någon gång vid 6 månader igen och sedan ska du inte behöva fylla på mer än varannat år ungefär. Ring och rådfråga med Johanna! Hon är proffset!

 5. Galet vackra du! Alltid lila fin!
  Hyn ser fantastisk ut, jag har också ärr, borde kanske prova?!
  Dock… Är smått kär i dina ögonbryn, wow. Ser väldigt naturligt ut. Berätta för mig hur jag ska våga som inte ens målar (har dom naturliga) då jag tycker jag ser ut som en häxa med målade. Men dina är oerhört perfekta!!

  Kram
  http://www.alexandrastyle.se

  1. tilda skriver:

   Tack fina du <3 ja, såååå glad över resultatet. Helt blown away!

   Ja men eller hur. Kommer aldrig att sluta! Hade tidigare mörka bryn också men ganska glesa så jag bara tok älskar dom!!!! 🙂

   Dag 2, 3 efter behandlingen så är dom som mörkast, sedan så tappar man skorpor och då blir brynen lite ljusare!

   KRAM

Comments are closed.

LOADING..