Ljusstakar i fönstren!

img_8411

Längtar liiiiite till dom mörkare (men inte dom kallare!) månaderna just nu och det är ju bara enbart för att jag får fylla hemmet med mina ljusstakar i fönstren och huset med ljus och glimmer. Hehe. Myset som infinner sig då går ju knappt att ta på. Alldeles alldeles underbart!

img_8836

img_8859

Titta så fin den nya ljusstaken blev i fönstret där uppe. (Ja, den åkte ner i lådan igen efter fotot men var bara tvungen att testa myset!) Redan nu så slog jag till på denna urtjusiga gamla klassiker från Jerker Andersson, (savedalens belysning.se) och jag är toknöjd. Blev himla fint!

.

KRAM tilda

 1. Emma skriver:

  Har sedan första gången jag såg er trävägg tyckt att den är perfekt! Nu har jag äntligen övertalat mannen i huset att bygga en 🙂 Undar om du vet hur den är gjord? Och vilket material det är?

  1. tilda skriver:

   Ah, så roligt. Den var så när vi flyttade in i huset så jag har tyvärr inte en blekaste aning!

 2. linn skriver:

  Men hjälp?! Det är ju bara oktober än så länge, på ikea har de redan tagit fram julpyntet, kan alla bara ta och chilla lite :O #stress

  1. tilda skriver:

   Hehehe, den står alltså inte kvar framme!

   Ja, men oktober är ju ganska så nära!

Comments are closed.

LOADING..