SF kids play.

sponsskylt_sf_kids_play

img_8401

Gäääärna inne i ipaden, hehe.

När vi går upp så på morgonen så väljer barnen att koppla av framför sina Ipads någon halvtimma, innan rusch till förskola och påklädning! Charlize favorit är helt klart ¨Greta Gris¨  medans  lilla Luiza föredrar klassikerna från allas vår Astrid Lindgren alla dagar i veckan!

Kanon att man kan kika på allt innehåll även offline på långa flygresor eller när man ska åka längre i bilen! Barnen är sysselsatta, fixar funktionerna på siten utmärkt själva och alla är glada. En perfect match. En av dom sakerna som jag som förälder uppskattar mycket är att det finns inställningar som gör att vi kan ställa in ålder på barnet som använder ipaden/datan och anpassa allt innehåll därefter. Det finns även en timer-funktion som gör att tjänsten stängs efter den tid man bestämt att barnen får titta. Hur bra egentligen? (Mycket smarta föräldrakontroller, hehe.)

img_8393-2

En kanontjänst och det enda man gör att registrera sig på sfkids.se för att sedan ladda ner appen för iOS eller Android. Det är en prenumerationstjänst utan bindningstid där första månaden är fri. Därefter kostar det 59,-/månad.

In och skriv upp er vettja. Bästa tjänsten, för både stora och små!

LOADING..