Kallare månader och ny ljusstake!

img_8699

img_8684

leojacket/ petit by sophie schnoor beanie/ kavat tights/ h&m sneakers/ vans

I förrgår så hängde vi ute och lekte mest hela dagen. Vi rensade rabatter inför kommande vinter, vi klippte ner alla perenna växter och flyttade in alla höstblommor in i västhuset så att dom klarar sig nu när dom kallare nätterna äntrat vår vardag!

Efter att vi varit duktiga så fikade vi på altanen med hemmagjorda chokladbollar och smarrig jordgubbssaft! Kan ju säga att det var absolut sista gången med fika ute för den här säsongen. Brrrrrr så kallt!

img_8676

Nu ska jag ta tag i städningen, välja ut foton från fotograferingen igår tillsammans med Charlotte och så ska jag fota lite nyheter som jag inte visat er. Bla. en ljusstake som jag inte kunde motså att köpa till mitt sovrumsfönster!

.

KRAM tilda

LOADING..