Ny vecka, nya möjligheter!

img_8712

Kimono / newhouse

.

Men vilken väder då? Regn och regn… Ja ja, det är väl vad hösten mestadels bjuder på men nu har vi ju blivit bortskämda med så fint väder senaste tiden så man höjer ju lite på ögonbrynet när regnet kommer. Väderprognosen framåt är inte roligare den. Grått och grått och så lite mer grått såklart.. Det är väl bara att vänja sig. Mer mys helt klart så inte helt fy skam!

Idag har vi fått en massa gjort och numera är det mesta nerklippt i trädgården och det blev alldeles kalt på framsidan. Ett eftermiddagsbesök på blomsterlandet och shopping av lite nya vinterblommor senare gjorde framsidan lite roligare. Buxbom, lite spretande gräs och murriga höstfärger står numera där och fint blev det.. Ps. 50% rabatt på alla buxbom också, inte alls dåligt!

.

Nu, mys och fikadags. Gah, måste sluta med allt mitt fikande och börja träna istället! Börjar med det under ny vecka, dvs. imorgon!

.

KRAM tilda

LOADING..