Parfym efter humör!

img_7656

Älskar verkligen parfymer (som godis för mig!) och har egentligen ingen favorit alls som jag alltid måste ha utan jag gillar helt klart att variera mig, efter humör och stil. Ska jag iväg på fest så använder jag alltid något tyngre, något som luktar länge och något som känns ¨festligt¨. Hermés ¨pigalle¨ är en sådan doft som bara gör magi på huden. Helt jäkla fantastisk.

 Till vardags så använder jag alltid något lite lättare, friskare och ¨blommigare¨. Då är Boss eller Stellas damparfymer lovely!

På den exotiska resan så får gärna något med toner av vanilj hänga med. Något med en exotisk, ¨vaniljig¨ och härlig efterdoft. Vill mer än gärna lukta som en kokosnöt dom där veckorna på semestern så tipsa gärna om någon god, ¨semestrig¨parfym!

KRAM, tilda

 1. Therese skriver:

  Hej Tilda.
  Har inte kunnat använda parfym på flera år pga min migrän men nu jäklar ska jag testa lite försiktigt igen. Inne på att köpa boss som jag tycker luktar riktigt gott!
  Har du några förslag på herrparfymer som luktar gott? Tänkte överraska min min man som inte kunnat ha parfym på länge heller pga mig. Då jag inte vill lukta runt bland 100 olika kan det vara bra med lite tips så kan jag börja med att lukta på dessa. Ha en bra dag! Therese

 2. Underbar för solig semester är ju Bronze Godess från Estee Lauder. Sen tycker jag du kan kolla på Saharienne,, YSL, i helt annan stil men för ett oväntat val för semestern, skapar egna minnen, so to say.
  Clarion Arlandia – rek. Bott där flera gånger. Alltid nöjd.
  Ha det bra, Tilda och tack för en inspirerande blogg!

 3. Renate skriver:

  comptoir sud pacifique har flere magiske dufter av vanilje og kokos – kan anbefale coco vanille, coco extreme, vanille extreme og vanille abricot 🙂 Tom Fords Tobacco Vanille (unisex) er også super, men litt mer tung og mørk.

 4. Åh älskar också parfymer, så vardagslyxigt. Min doft som jag alltid återkommer till är Coco Mademoiselle från Chanel, köpte den första gången 2003 och älskar den än!

  Parfum Divin från Caudalie eller Nuxe Parfum Prodigieux (doftar som deras olja) eller Soleil Blanc från Tom Ford, är riktiga semesterdofter tycker jag!

  Tack för en superbra blogg! Inspirerande! Perfekt kombination av familjeliv och mode!

  Kram!

  1. tilda skriver:

   TACK <3

   Åh, älskar oxå coco!

 5. Johanna skriver:

  Hej fina,

  Laura Mercier, Almond Coconut.
  Som en pina colada. 😉

  Puss!

  1. tilda skriver:

   LOVE IT! Haft den också!

Comments are closed.

LOADING..