Spännande samarbete och tråkig post!

img_5749-2

Lördag och helg. Finns det något bättre? Sitter och filurar på kvällens mat och med tanke på vädret och sommaren som kommit tillbaka så känns lite grill och någon god hemmagjord potatissallad himla smaskens!

img_5759

Ser ni att min lykta från skogsberg & smart har blivit med doftljus. Jag hade helt glömt bort mina refills från candelize som legat i lådan och när jag i förra veckan fick ett pressutskick på mailen från ett spännande samarbete dem emellan så var jag ju såklart tvungen att prova själv! Doftar ljuvligt och himla kul att kunna fylla egentligen vad som helst och fixa ett doftande ljus på nolltid. Hurra!

..

Kom nyligen hem från hamnloppet som gick av stapeln idag och vår äldsta sprang såklart! Såååå duktig och lyckligare tjej i mål hittade jag inte! Heja. Kom dessvärre hem till ett mindre spännande och kul brev. Fick en faktura som var himla fel. Är det inte himla jävla trist rent ut sagt? Grrrr… blir tokig! Får ta itu med det på måndag! Pust.

Nu, lördags mys och godisshopping. Är en sån godisråtta!

KRAM tilda

 1. Hej, vart kommer de fina vita glasbordet ifrån?

  1. tilda skriver:

   Från Asplundstore!

 2. maja skriver:

  Vart är dom fyrkantiga blå vaserna ifrån?

  1. tilda skriver:

   Från bybinett.se (louise roe) MAGISKA!

  1. tilda skriver:

   Himla smarrigt!

 3. Bianca skriver:

  Hej Tilda! Var är den lilla blåa bubbliga ljuslycktan ifrån?? 🙂

  1. tilda skriver:

   Från MIO!

 4. Pia skriver:

  Lite fult att hänga ut företaget innan du pratat med dem.

  1. tilda skriver:

   Har pratat med dom innan såklart!

Comments are closed.

LOADING..