Godmorgon från oss!

IMG_4876

Godmorgon gullisar!

Snart dags för promenad och lite ljudbok i öronen innan jobb och full aktivitet i trädgården! Finns det någon bättre känsla än att ge sig ut när daggen fortfarande glittrar i gräset och solen tränger fram bakom träd och moln? Knappast!

Hörrni. Altandelen är påbörjad och det lär bli klart under veckan. Efter det ska inglasningen på och lite staket här och där sättas upp! Måste också ta tag i möblerjakten…… vad ska jag ha nu då? Loungemöbler eller kanske ett matbord? Eller både och? Hmmm…

KRAM på er, tilda

 1. Emma skriver:

  Älskar dina solglasögon. Är det Celine? Vet du vad modellen heter?

  1. tilda skriver:

   Yes! Céline, modellen är audrey!

 2. Anna skriver:

  Hej!
  Nyfiken bara, men vad är det du jobbar med om dagarna?:)
  Härlig blogg för övrigt!

  1. tilda skriver:

   Just nu mammaledig men driver min blogg och mina sociala kanaler som heltidsjobb!

Comments are closed.

LOADING..