Hur fixar jag mitt hår?

IMG_4515

Ni är så många som dagligen mailar och frågar om hur jag fixar mitt hår och vad jag använder för stylingprodukter osv. Sedan en lång tid tillbaka så kör jag på GHD:s produkter. Verktyg & stylingprodukter.

Låter alltid håret självtorka och gör sedan slarviga lockar med plattången. Kammar ut lockarna med en svinborste för den ofixade känslan & sprayar håret lite lätt med glansspray för den mjuka, softa känslan!

Augusti månad ut så har GHD 25% rabatt på alla sina vertyk & stylingprodukter. Hur passande? Använd bara koden BLOG1SE i kassan!

Happy shopping! Kram tilda

 1. Sandra skriver:

  Hur gör du de ”slarviga” lockarna med plattången? Mina blir liksom för ”gulliga”. Kan du inte lägga upp en kort video??

  1. tilda skriver:

   Hehe…. borde jag kunna! Stay tuned…

 2. anna skriver:

  Hej, vilken mysig tröja vart kommer den ifrån ?
  Kram Anna

 3. C skriver:

  Var kommer dina kläder ifrån på bilden? 🙂 riktigt snyggt!

  1. tilda skriver:

   Kolla senaste inlägget!

Comments are closed.

LOADING..