Mer om min dermapen behandling!

beautique3

_MG_0466

Var ju hos duktiga Johanna på beautique häromdagen och gjorde en fantastisk dermapen behandling.

Okej, inte världens skönaste behandling kanske men ack så effektiv. Efteråt så är du bra röd och flammig i ansiktet men dagen efter så är det som den där grå, trötta huden är som bortblåst. På riktigt! Nu ska vi köra ett gäng sådana här behandlingar för att uppnå bästa möjliga resultat. Spännande…

Har kämpat ett tag med trött, glåmig, ¨knottrig¨ och oren hud (som alltid denna tidpunkt på året!) och är så taggad på ny, fräsch hud. Är det något som är sådär super fräscht så är det ju en strålande hud. Då strålar liksom du med den!

Här kan du läsa mer om vad dermapen gör med din hud och vad för resultat du kan uppnå!

 1. Mia skriver:

  Hej, en skönhetsfråga som jag hoppas att du kan hjälpa mig med; jag har upptäckt små fjun på sidorna om munnen (utanför mungiporna) och även lite ovanför resp nedanför läpparna. Jag gissar att detta är vanligt bland kvinnor, men vad gör man? Låter det vara eller tar bort? Hur tar man bort? Jag är blond och fjuna är blonda, men de stör mig ändå. Har du egen erfarenhet av någon effektiv behandling?

  1. tilda skriver:

   Tyvärr inte men kolla med ngn leg hudterapeut!

 2. Maja skriver:

  Tycker du den är mer effektiv än Restylane skinbooster? Behövs flera behandlingar för bra resultat eller räcker en som man gör då o då kanske?

  1. tilda skriver:

   Du ska nog göra ett gäng för bästa resultat! Ring Johanna och kolla vad hon tycker!

Comments are closed.

LOADING..